Voor elke verzending een oplossing

Dankzij ons professionele team van 16 volledig gecertificeerde medewerkers en een modern wagenpark bedienen wij onze klanten in heel Europa – en zelfs daarbuiten, met onze on board courier service. Het dienstenpakket van BBS Koeriers is uitgebreid, zodat er altijd een oplossing voor uw transport beschikbaar is. Daarnaast kunnen we uw producten ook tijdelijk opslaan in ons warehouse voordat we ze – indien nodig ook gekoeld – op transport zetten. Zo bent u volledig ontzorgd en verzekerd van een veilige verzending.

Bekijk wat BBS Koeriers voor u kan betekenen en vraag vrijblijvend een offerte aan.

White glove service

BBS Koeriers gaat met u mee naar de beurs! Bent u op zoek naar transport naar een beurs of event, dan gaan wij graag met u mee. We brengen uw spullen naar de plaats van bestemming, helpen met het neerzetten van de goederen, het bouwen van de stelling en breken op het einde van de dag ook weer alles af. Uiteraard nemen we ook het transport terug voor onze rekening.

Pakket transport

Al uw producten kunnen door BBS Koeriers veilig worden verzonden. Dat geldt ook voor medische producten en gekoelde producten. We verzenden elk pakket, ongeacht het formaat of gewicht. Is er haast bij? Maak dan gebruik van onze spoedverzending.

Medisch transport​

Snelheid en veiligheid zijn van groot belang bij het transport van medische producten. Dankzij onze uitgebreide diensten zijn wij een betrouwbare partner voor medisch transport, zowel binnen als buiten Europa, over de weg of per vrachtvliegtuig. 

ADR transport​

Bij het vervoer van gevaarlijke stoffen komt veel kijken. Bij BBS Koeriers bent u verzekerd van volledige ontzorging en veilig transport. Al onze chauffeurs zijn in het bezit van de vereiste vakdiploma’s en zijn ADR-gecertificeerd. Ook onze wagens zijn ingericht op het vervoer van gevaarlijke stoffen, dankzij speciale voorzieningen en persoonlijke veiligheidsmiddelen voor de chauffeur.

Pallet transport​

Bij BBS Koeriers denken we groots: aan pallettransporten verbinden we daarom geen maximum. Wij verzorgen uw zending zonder beperkingen wat betreft afmeting of gewicht. Voor een pallettransport op maat gaan we altijd op zoek naar een passende wagen voor een veilige verzending.

Spoed diensten

Zelfs bij spoedverzending leveren we nooit in op kwaliteit. Een klein pakket of grote pallet, gevoelige machines of gekoelde producten: wij zorgen dat het op het juiste moment op de juiste plaats komt. Binnen Limburg halen wij uw pakket binnen 45 minuten op. Uw pakket wordt gegarandeerd binnen 36 uur wordt bezorgd, waar dan ook in Europa. Spoedopdrachten in Nederland worden gegarandeerd binnen vier uur bezorgd.

Geconditioneerd transport

Ook het vervoer van producten die onderweg goed gekoeld moeten blijven is voor BBS een koud kunstje. In onze geconditioneerde wagens wordt de temperatuur constant bewaakt. Ook voor spoedverzendingen en veel producten van de farmaceutische industrie, die volgens de GDP-richtlijnen vervoerd moeten worden, is gekoeld transport mogelijk.

Lucht transport​

Ook voor het ‘just in time’ laden en lossen van uw luchtvracht bent u bij ons aan het juiste adres. Binnen en buiten Europa verzorgen we luchttransporten van diverse formaten. Lees ook meer over onze on board courier service.

Kleine particuliere verhuizingen

BBS Koeriers is er voor iedereen. Daarom kan ons wagenpark ook worden ingezet voor particuliere of bedrijfsverhuizingen. Informeer naar de mogelijkheden voor een offerte op maat.

Nationale & internationale koeriersdienst

Onze core business bestaat uit nationale en internationale koeriersdiensten. Niet alleen in Europa, maar ook ver daarbuiten. Binnen Europa realiseren we dit doorgaans door transporten over de weg. Buiten Europa bieden we luchttransport aan op basis van een ‘on board courier’ service. Zo weet u zeker dat uw verzending zo snel mogelijk op de juiste plaats van bestemming komt.

Goed om te weten:

  • Bij levering moet de ontvanger de vrachtbrief voor ontvangst tekenen. 
  • Van de levering en de vrachtbrief worden foto’s gemaakt die gescand en naar u doorgestuurd worden ter bevestiging van de levering. 
  • Voor diefstal en brand zijn wij als transporteur verzekerd tot €2,5 miljoen.
  • Bij langere ritten gaan altijd twee chauffeurs mee op de wagen en eventueel nog een beveiliger. 
  • De lading wordt verzegeld. Bij aflevering moet de ontvanger die verzegeling zelf verbreken.

Waarmee mogen we u van dienst zijn?

We gaan graag voor u op weg. Vraag een vrijblijvende offerte aan of plaats direct uw opdracht.